Viol în relaţiile româno-italiene

Acuzaţiile Iuliei Buje, consul român la Torino, la adresa ministrului de Interne italian amplifică şi mai mult conflictul diplomatic. La scurt timp după acuzaţiile de rasism venite din partea ministrului român de Externe, cabinetul Berlusconi mai primeşte un „bobârnac“ din partea României.

4 afișări
Imaginea articolului Viol în relaţiile româno-italiene

Viol în relaţiile româno-italiene

Iulia Buje, consulul României la Torino, a afirmat într-un interviu telefonic acordat ziarului „Cotidianul“ că „Italienii ne-au găsit infractori după 2007, înainte nu mai ştiau ce să facă să ne aducă la muncă“.Pentru a-şi argumenta afirmaţia, Buje a spus că printre persoanele foarte cunoscute care i-au cerut favoruri în trecut s-ar număra şi ministrul de Interne, Roberto Maroni.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici