Visul american, fraudat de un român. Iosif Coza vindea emigranţilor poveşti fictive de persecutare în România

Iosif Caza va sta şapte ani şi jumătate după gratii pentru că a ajutat 700 de persoane să obţină fraudulos azil în Statele Unite. În casa din SUA a românului au fost găsite ştampile şi acte false care îl ajutau pe timişorean să creeze poveşti fictive de persecutare în România.

8 afișări
Imaginea articolului Visul american, fraudat de un român. Iosif Coza vindea emigranţilor poveşti fictive de persecutare în România

Visul american, fraudat de un român. Iosif Coza vindea emigranţilor poveşti fictive de persecutare în România

Iosif Caza (43 de ani) este românul care a reuşit să obţină pentru mai bine de 700 de persoane drept de şedere în America folosindu-se de acte, ştampile şi declaraţii false care creau o Românie a Evului Mediu, în care cetăţenii sunt persecutaţi doar pentru că Dumnezeul lor, are altă faţă. Românul nu a făcut altceva decât să se folosească de slăbiciunea americanilor, uşor de impresionat atunci când aveau în faţa lor o familie care, în acte, era bătută de poliţişti pentru apartenenţa religioasă.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici