Vocea României: Detalii despre show-ul care va desemna cea mai bună voce din ţară

Săptămâna aceasta au avut loc audiţiile pentru super show-ul "Vocea României", care va începe din toamnă la Pro TV. Difuzat până acum în SUA, Olanda şi Ucraina, show-ul creat de John de Mol, părintele Big Brother, şi-a atras imediat milioane de fani, obţinând audienţe record şi notorietate internaţională.

10 afișări
Imaginea articolului Vocea României: Detalii despre show-ul care va desemna cea mai bună voce din ţară

Vocea României: Detalii despre show-ul care va desemna cea mai bună voce din ţară

Formatul, vândut în peste 20 de ţări din Europa şi America Latină, va fi uşor adaptat în România, a patra ţară care-l difuzează, explică pentru gândul Mona Segall, producător.

Astfel, show-ul românesc "Vocea României" a fost pregătit în două luni, "faţă de celelalte ţări care l-au pregătit în şase", iar numărul concurenţilor dintr-o echipă este modificat - nu opt, ca în America, nici 15 ca în Olanda. "În România, fiecare echipă este formată din 12 concurenţi. În America au fost doar două show-uri de audiţii pe nevăzute, în România sunt cinci", dezvăluie Mona Segall detalii din bucătăria unei emisiuni ce va fi difuzată în Anglia, Franţa, Spania, Portugalia, Turcia, Polonia, Danemarca, Finlanda ori America de Sud.

Gândul a fost la prima etapă a show-ului, "blind audition", la Buftea, într-un decor impresionant, ce poate face pe oricine să arate ca un star. Sute de concurenţi s-au prezentat nu în faţa, ci în spatele juraţilor-antrenori, Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu, pentru că, de această dată, nu a contat look-ul sau prezenţa scenică, ci doar vocea, pură şi simplă.

Citeşte mai multe despre show-ul Vocea României pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici