Voestalpine: Avem aproape jumatate din terenul pentru investitie

Voestalpine, concernul austriac care intentioneaza sa construiasca un combinat siderurgic la Marea Neagra, a contractat aproape jumatate din terenul vizat din zona Agigea-Constanta, a declarat pentru Business Standard purtatorul de cuvand al companiei, Peter Schiefer.

2 afișări
Imaginea articolului Voestalpine: Avem aproape jumatate din terenul pentru investitie

Voestalpine: Avem aproape jumatate din terenul pentru investitie

“Am reusit sa contractam aproape jumatate din terenul din apropierea satului Lazu, din comuna Agigea, de care suntem interesati. Procesul de contractare se desfasoara greu, mai ales din cauza birocratiei”, a precizat Schiefer. Voestalpine vizeaza o suprafata de aproximativ 600 de hectare, din care 170 de hectare din apropierea portului vor fi concesionate de la stat pe 50 de ani.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici