Wikileaks România - scurgerile mizeriei politicii dâmboviţene

Ieşirea pe ţeavă a „dezvăluirilor“ wikileaks legate de România s-a dovedit doar o scurgere imundă de zoaie, fără nimic spectaculos. Dar chiar nimic, nimic. Ori au fost foarte intens editate şi periate, că doar nu degeaba s-a întâlnit Nistorescu cu Asange la începutul anului pentru a negocia cumpărarea setului de cablograme trimise de la Ambasada României de la Bucureşti, ori oficialii americani ai ambasadei de la noi nu sunt buni de nimic şi ar trebui trimişi la muncă în nişte ţări mai fierbinţi, în loc să taie frunza la câini pe meleagurile noastre, fără a produce nimic decât nişte note compuse din bârfe şi ciocofoneli modeste, de colţul blocului.

3 afișări
Imaginea articolului Wikileaks România - scurgerile mizeriei politicii dâmboviţene

Wikileaks România - scurgerile mizeriei politicii dâmboviţene

Fireşte, imaginea politicienilor români, care vin să se toarne între ei, la Înalta Poartă, e savuroasă, însă noi o ştim prea bine. Nu era nevoie de notele wikileaks ca să ştim că Geoană este cretin, sau că Hrebenciuc este un şobolan tembel, care şi-l visează pe Titus al său, copchilaşul său de suflet, drept preşedinte. "Hrebenciuc a insistat că are în minte un potenţial «dark horse candidate» care l-ar putea înfrunta cu succes pe Băsescu într-o bătălie electorală pentru preşedinţie", se arată într-o telegramă din 2007.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici