YETI este portocaliu

De saptamana trecuta si pana la mijlocul lunii noiembrie se deruleaza in filialele Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) zeci de licitatii pentru deszapezirea drumurilor nationale. Din cele sapte filiale ale CNADNR, patru au organizat deja licitatii. Interesant este ca, chiar daca nu va ninge prea mult si firmele castigatoare nu vor avea ce deszapezi, conform contractelor, ele vor obtine oricum intre 10 si 30% din valoarea acestora.

1 afișare
Imaginea articolului YETI este portocaliu

YETI este portocaliu

In capul listei firmelor concurente se afla UMB Spedition, PA&Co International (aflate in «clubul» firmelor de la Golden Blitz), Delta ACM 93, Plastidrum si Romstrade, cunoscute pentru relatiile bune pe care le au cu seful statului inca de pe vremea cand acesta era ministru al transporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici