Zero barat

Sentinta penala nr. 1445 din 22.10.2007, a Tribunalului Bucuresti, prin care "Dosarul Rompetrol" a fost restituit Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) din cadrul Parchetului General, pentru neregularitatea actului de sesizare si refacerea urmaririi penale, demonstreaza o data in plus aranjamentele politico-judiciare din spatele acestui dosar. Sentinta - "maraton" a judecatorilor Tribunalului Bucuresti, care numara 109 pagini -, face un inventar al ilegalitatilor comise de procurorii DIICOT Adriana Cristescu (foto), zisa si "Vipera neagra", si Ciprian Nastasiu.

1 afișare
Imaginea articolului Zero barat

Zero barat

Sirul interminabil de ilegalitati retinute prin sentinta TB, ilegalitati care atrag nulitatea a zeci de acte de urmarire penala, scoate la iveala modul aberant in care unii procurori inteleg sa faca justitie, incalcand drepturi fundamentale ale omului, mergand de la dreptul la aparare si pana la cel privind dreptul la imagine. Aspectele retinute sunt cu atat mai grave cu cat acest dosar s-a bazat intr-o proportie covarsitoare pe interceptari abuzive efectuate de serviciile secrete, in lipsa unui mandat judecatoresc, inregistrari la care nici macar acuzatii nu au avut acces pentru a se putea apara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici