Ziua unei tranzactii de 350 mil. euro

Data de 9 aprilie, ora 11.30, etajul 18 al turnului BRD, sala de consiliu - aici urmeaza sa semneze patru dintre “greii” pietei bancare - Patrick Gelin (presedintele BRD, a doua banca din sistem), Manfred Wimmer (CEO BCR), Horia Ciorcila (presedintele Bancii Transilvania) si Radu Ghetea (presedintele CEC si al Asociatiei Romane a Bancilor) - contractul de vanzare al Asiban.

1 afișare
Imaginea articolului Ziua unei tranzactii de 350 mil. euro

Ziua unei tranzactii de 350 mil. euro

Francezii au castigat licitatia in ordine, in fata grupurilor olandeze Aegon si Eureko, ambele cu oferte de peste 300 mil. euro, care au fost urmate de Axa si Generali, conform ultimelor informatii disponibile pe piata.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici