Adio infectii urinare cu metode 100% naturale! (P)

1698 afișări
Imaginea articolului Adio infectii urinare cu metode 100% naturale! (P)

Adio infectii urinare cu metode 100% naturale! (P)

Igiena si metodele de preventie pot tine la distanta infectiile urinare si le pot ameliora pe cele deja instalate. O infectie urinara reprezinta de fapt un termen mai larg care include un numar de afectiuni ale tractului urinar superior (rinichii) si ale tractului urinar inferior (vezica urinara). Dar, in general, termenul este asociat cu infectiile vezicii urinare (cistita) care provoaca senzatii de arsura, dureri pelvine si chiar febra sau varsaturi. Bacteriile si Escherichia coli (E. coli), sunt cele mai frecvente cauze ale infectiilor urinare.

Factorii favorizanti sau agravanti sunt deshidratarea, mentinerea urinarii pentru o perioada lunga de timp, modificarile hormonale si sexul. Majoritatea infectiilor urinare trec sau pot fi prevenite cu ajutorul metodelor naturale. Cu toate acestea, infectiile grave sau cele de tract superior in care sunt implicati si rinichii, trebuie tratate de catre medic.

Bazati-va pe inteligenta naturii! Merisoarele, usturoiul, probioticele, echinacea si uleiurile esentiale sunt arme eficiente in fata infectiilor urinare. BiSeptol urinar este produsul care contine cateva plante si substante naturale exceptionale care actioneaza in sinergie, se completeaza unele pe celelalte si ajuta la preventia si ameliorarea infectiilor urinare. Comprimatele contin merisor, afine, ienupar, albastru de metil si uleiuri esentiale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici