Carla Bruni povesteşte cum a învins cancerul de sân, boala cu care a fost diagnosticată acum patru ani

Modelul de top şi cântăreaţa-compozitoare îşi spune povestea pe Instagram cu ocazia Lunii Prevenţiei. „Fă-ţi mamografii în fiecare an”.

334 afișări
Imaginea articolului Carla Bruni povesteşte cum a învins cancerul de sân, boala cu care a fost diagnosticată acum patru ani

Carla Bruni, soţia fostului preşedinte francez Sarkozy

Carla Bruni Sarkozy scrie pe reţelele de socializare: „Acum patru ani am fost diagnosticată cu cancer la sân. Chirurgie, radioterapie, hormonoterapie, urmez calea obişnuită pentru a vindeca acest tip de tumoră. Dar am avut noroc: cancerul meu nu era încă agresiv.

De ce nu a fost acest cancer agresiv? Pur şi simplu, pentru că nu a avut timp să devină astfel... De fapt, în fiecare an, la aceeaşi dată, îmi fac o mamografie. Dacă nu mi-aş fi făcut în fiecare an această mamografie, azi nu mi-aş mai avea sânul stâng...

Dacă fac această postare nu este ca să vă povestesc despre viaţa mea sau detaliile sănătăţii mele şi am ezitat mult timp înainte de a vorbi.

Dacă vă scriu aceste rânduri, înseamnă să vă trimit un singur mesaj. Dar un mesaj fundamental pentru toate femeile care mă vor citi: fă-ţi mamografii. Fă-le în fiecare an”.

Cântăreaţa a decis să-şi dezvăluie boala, învinsă graţie controalelor periodice, cu ocazia „Octobre rose”, campania anuală de conştientizare a cancerului de sân din Franţa.

Carla Bruni Sarkozy s-a unit cu Institut du sein de Paris pentru a vorbi despre experienţa ei celor peste 800.000 de urmăritori de pe Instagram.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici