Directorul OMS avertizează că o nouă variantă îngrijorătoare a COVID ar putea apărea

Lipsa supravegherii infecţiilor cu coronavirus ar putea duce la apariţie unei noi variante „îngrijorătoare”, spune directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

1436 afișări
Imaginea articolului Directorul OMS avertizează că o nouă variantă îngrijorătoare a COVID ar putea apărea

Directorul OMS avertizează că o nouă variantă îngrijorătoare a COVID ar putea apărea

Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat vineri că lacunele în ceea ce priveşte supravegherea, testarea, secvenţierea şi vaccinarea pentru COVID-19 continuă să creeze "condiţiile perfecte pentru apariţia unei noi variante îngrijorătoare", transmite Reuters.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
coronavirus,
oms,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici