Eliminarea CASS de 10% pentru concediile medicale, votată în plenul Senatului

Plenul Senatului a adoptat luni amendamentul care prevede eliminarea taxării cu 10% a concediilor medicale.

8505 afișări
Imaginea articolului Eliminarea CASS de 10% pentru concediile medicale, votată în plenul Senatului

Amendamentul care prevede eliminarea CASS de 10% pentru concediile medicale, depus de senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc, a fost votat în plenul Senatului.

Ea susţine că a făcut acest demers ca urmare a mesajelor pe care le-a primit „de la români”

„Pe lângă eliminarea impozitării concediilor medicale a pacienţilor oncologici, ni s-a părut firesc şi normal să eliminăm o nedreptate, iar concediul maternal să nu mai fie impozitat. Nu mai trebuie să fie impozitat nici concediul pentru îngrijirea copilului bolnav. În momentul în care tu soliciţi statului, pentru că ai o problemă medicală, este nedrept ca statul să-ţi ia 10%. (…) Cred că menirea noastră ca parlamentari este să facem texte de lege şi să îndreptăm legea acolo unde este nevoie”, a declarat Nicoleta Pauliuc, senatoare liberală, potrivit paginii de Facebook a PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici