ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, dus pentru investigaţii la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi

Înaltpreasfinţitului Calinic, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, a fost transportat luni la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi, pentru investigaţii de specialitate.

627 afișări
Imaginea articolului ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, dus pentru investigaţii la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi

ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor a suferit în trecut de COVID

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a transmis că Înaltpreasfinţitul Calinic a fost transportat luni la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Suceava, după care a fost transferat la o unitate medicală din Iaşi.

Este vorba despre Institutul de Boli Cardiovasculare, unde ÎPS se află sub supraveghere medicală permanentă, urmând o serie de investigaţii de specialitate.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei spun că problemele de sănătate din cauza cărora ÎPS Calinic a fost dus la spital îi erau cunoscute acestuia.

ÎPS Calinic, în vârstă de 66 de ani, a fost întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor în 26 iulie 2020.

În 2021, înaltul prelat a avut COVID.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici