Mii de persoane, blocate pe un vas de croazieră din cauza unui caz suspect de holeră

  • Mii de persoane sunt blocate pe un vas de croazieră din cauza unui caz suspect de holeră.
  • Incidentul s-a produs pe o navă norvegiană aflată într-un port din Mauritius.
  • Vaporul vine din Africa.
912 afișări
Imaginea articolului Mii de persoane, blocate pe un vas de croazieră din cauza unui caz suspect de holeră

Mii de persoane, blocate pe un vas de croazieră din cauza unui caz suspect de holeră

Autorităţile din Mauritius au refuzat navei Norwegian Dawn să facă debarcări şi îmbarcări în capitala Port Louis din cauza unui posibil focar de holeră la bord.

Cel puţin 15 persoane de pe vapor au fost izolate la bord. Probele au fost prelevate duminică, iar marţi vor fi cunoscute rezultatele, anunţă BBC.

Pasagerii au dezvoltat simptome uşoare ale unei boli de stomac în timpul unei călătorii în Africa. Ulterior, nava şi-a schimbat programul.

Pe navă sunt 2.184 de pasageri şi 1.026 de membri ai echipajului. Aproximativ 2.000 plănuiau să debarce în Port Louis, iar alţi 2.000 urmau să se îmbarce. Decizia privind îmbarcările şi debarcările va fi luată marţi după aflarea rezultatelor analizelor de laborator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici