Ministerul Sănătăţii: Se vor investi peste 2,1 miliarde de lei în infrastructură medicală şi diagnosticarea cancerului

Ministerul Sănătăţii a anunţat luni că se vor investi peste 2,1 miliarde de lei în dezvoltarea infrastructurii medicale şi achiziţionarea de echipamente noi pentru diagnosticarea afecţiunilor oncologice.

232 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii: Se vor investi peste 2,1 miliarde de lei în infrastructură medicală şi diagnosticarea cancerului

”În această primăvară, un număr de 48 de unităţi sanitare din toată ţara primesc 237 de echipamente medicale noi pentru asigurarea procedurilor de screening de cancer”, se arată pe pagina de Facebook a ministerului.

Programul naţional este finanţat de Ministerul Sănătăţii în parteneriat cu Banca Mondială, precizează sursa citată.

”Priorităţile investiţionale cuprind construcţia Institutului Regional de Oncologie Timişoara, primul de acest tip din vestul României, dar şi construcţia altor unităţi sanitare noi, spre exemplu la Constanţa şi Giurgiu, cu secţii speciale de oncologie”, mai arată Ministerul Sănătăţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici