(P) Biseptol te ajuta sa fii, din nou, „leu” la birou!

  • Sa racesti este neplacut.
  • Nu numai ca te simti rau, dar poate sa te tina cateva zile acasa, departe de proiectele importante de la munca.
  • Vestea buna este ca avem solutia care te ajuta sa revii, in cel mai scurt timp, refacut 100%!
1721 afișări
Imaginea articolului (P) Biseptol te ajuta sa fii, din nou, „leu” la birou!

(P) Biseptol te ajuta sa fii, din nou, „leu” la birou!

Siropul BiSeptol pe baza de plante medicinale si uleiuri esentiale, imbogatit cu albastru de metilen ajuta la confortul respirator si la intarirea sistemul imunitar. Sprayul BiSeptol cu albastru de metilen este solutia rapida de calmare a durerilor de gat, oriunde si oricand. Doua, trei pufuri si gatul iti va multumi instant! Dropsurile BiSeptol pot fi luate oriunde si reprezinta pauza bine-venita atunci cand gatul inflamat o cere. Comprimatele BiSeptol cu artemisina si chinina reprezinta un sprijin puternic dat sistemului imunitar si pentru ameliorarea problemelor respiratorii.

Dupa ce ai batut palma cu BiSeptol, vei vedea ca te vei putea reintoarce curand la birou. Ia-ti cu tine produsele albastre si fii gata sa le arati tuturor ca nimic nu te doboara!
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
biseptol,
solutie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici