Poke bowl, preparatul la modă care înlocuieşte sandvişul obişnuit. Este ideal pentru cine nu suportă glutenul

S-a născut ca un preparat sărac din bucătăria hawaiană, dar acum este din ce în ce mai la modă., fiind un aliment cu ingrediente proaspete.

1719 afișări
Imaginea articolului Poke bowl, preparatul la modă care înlocuieşte sandvişul obişnuit. Este ideal pentru cine nu suportă glutenul

Poke, sau Poke Bowl, este un preparat tradiţional hawaian servit într-un bol, pe bază de orez, legume şi cuburi de peşte crud, la care se adaugă ulei, avocado, condimente precum sosul de soia.

Pescarii hawaieni l-au folosit prima oară, iar acum reprezintă o masă sănătoasă, completă şi gustoasă. 

„Printre avantajele formulei, personalizarea iese în evidenţă. Datorită compoziţiei diferitelor ingrediente care satisfac cel mai bine gustul sau nevoile nutriţionale particulare, cum ar fi absenţa glutenului şi a lactozei.

Un alt aspect pozitiv se referă la prezenţa grăsimilor nesaturate din peşte, ulei de măsline, avocado, fructe uscate, seminţe oleaginoase, vitamine şi săruri minerale”, explică specialistul italian Stefano Vigo.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici