Soţia lui Bruce Willis, primul zâmbet după o perioadă grea: Am mult mai multă speranţă

Emma Heming se declară mai senină în ceea ce priveşte starea de sănătate a soţului ei, care a fost diagnosticat cu demenţă fronto-temporală.

1086 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Bruce Willis, primul zâmbet după o perioadă grea: Am mult mai multă speranţă

Soţia lui Bruce Willis, Emma Heming, a spus că este plină de speranţă în ceea ce priveşte starea de sănătate a soţului ei, care a fost diagnosticat cu demenţă fronto-temporală, o boală neurodegenerativă caracterizată prin pierderea progresivă şi deteriorarea progresivă a neuronilor în anumite zone ale sistemului. 

Într-un interviu pentru Sunday Paper, Emma Heming a explicat că se simte mai încrezătoare în legătură cu boala soţului ei decât în ​​trecut: „Am mult mai multe speranţe astăzi decât am avut când Bruce a primit primul său diagnostic”, a spus Heming, care este căsătorită cu Willis din 2009.

Modelul a explicat atunci că, în comparaţie cu primele zile, astăzi se simte mai puţin singură şi priveşte viitorul mai pozitivă. „Astăzi ştiu mult mai multe despre această boală şi sunt conectată la o comunitate incredibilă care mă sprijină atât de mult”, a spus ea.

Revista Closer Weekly a anunţat că în ultimele luni starea de sănătate a lui Bruce Willis s-a înrăutăţit până la punctul de a nu-i permite să o recunoască pe fosta soţie, Demi Moore. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici