10.000 de români care cumpăraseră pachete turistice în Egipt, nevoiţi să-şi anuleze vacanţele

Liniile charter spre Egipt sunt sistate, aproximativ 10.000 de români care cumpăraseră pachete turistice pentru această ţară fiind nevoiţi să-şi anuleze vacanţele, în momentul în care Egiptul va redeveni destinaţie turistică preţurile urmând să fie cu 40 la sută mai mici, afirmă reprezentanţii ANAT.

65 afișări
Imaginea articolului 10.000 de români care cumpăraseră pachete turistice în Egipt, nevoiţi să-şi anuleze vacanţele

10.000 de români care cumpăraseră pachete turistice în Egipt, nevoiţi să-şi anuleze vacanţele (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Liniile charter dinspre România spre Egipt sunt sistate din cauza situaţiei politice incerte şi a revoltelor din această ţară, aproximativ 10.000 de turişti români care cumpăraseră vacanţe în Egipt pentru această perioadă şi care plătiseră integral sau parţial pachetele turistice au fost nevoiţi să-şi anuleze planurile de călătorie, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, Corina Martin.

Aceasta a spus că românii care cumpăraseră prin agenţii de turism vacanţe în Egipt fie au primit banii înapoi, fie au fost invitaţi să aleagă alte destinaţii turistice în cazul în care au dorit să plece în vacanţă în alte ţări.

Preşedintele ANAT a mai arătat că plecările turiştilor români către Egipt vor fi reluate, cel mai probabil, la scurt timp după ce situaţia politică din Egipt se va stabiliza şi a adăugat că preţurile pentru pachetele turistice în această ţară vor fi cu aproximativ 40 la sută mai mici.

"Imediat ce se va stabiliza situaţia politică şi Egiptul va fi din nou o destinaţie sigură pentru turişti estimăm că vor fi reluate plecările spre această ţară la preţuri cu 40 la sută mai mici", a spus Corina Martin.

Aceasta a precizat că reducerile de preţuri vor fi făcute de către operatorii de turism din Egipt către partenerii lor din România şi că aceste reduceri se vor regăsi şi în costul final al vacanţelor pentru turiştii români.

Reprezentanta ANAT a arătat că, în această perioadă, sunt de asemenea sistate şi plecările turiştilor către Tunisia.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici