110 kilograme de cannabis, ridicate în urma a două percheziţii în Neamţ

Poliţiştii şi procurorii din Iaşi au găsit la un bărbat din Neamţ, bănuit de cultivarea de droguri de risc, 110 kilograme de cannabis, în valoare de 500.000 de euro.

961 afișări
Imaginea articolului 110 kilograme de cannabis, ridicate în urma a două percheziţii în Neamţ

110 kilograme de cannabis, ridicate în urma a două percheziţii în Neamţ

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii DIICOT Iaşi au făcut, joi, două percheziţii domiciliare în judeţul Neamţ, la un bărbat de 34 de ani, bănuit de cultivarea de droguri de risc.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 110 kg. cannabis, droguri de risc care ar fi fost destinate vânzării.

De asemenea, au fost ridicaţi 16.800 de lei, 3 arme deţinute ilegal şi 2 telefoane mobile

Contravaloarea totală a drogurilor ridicate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizare este estimată la 500.000 de euro.

Bărbatul bănuit de trafic de droguri a fost reţinerea pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

 

Taguri:
cannabis,
bărbat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici