12 copii aflaţi într-o tabără din Suceava au ajuns la spital, cu toxiinfecţie alimentară

Un număr de 12 copii din judeţul Neamţ, aflaţi într-o tabără în Poiana Micului, din judeţul Suceava, au ajuns, miercuri seara, la spital, după ce au mâncat la cină, aceştia fiind suspectaţi de toxiinfecţie alimentară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2578 afișări
Imaginea articolului 12 copii aflaţi într-o tabără din Suceava au ajuns la spital, cu toxiinfecţie alimentară

12 copii aflaţi într-o tabără din Suceava au ajuns la spital, cu toxiinfecţie alimentară

Cei 12 copii din localitatea Adjudeni, judeţul Neamţ se aflau, miercuri, într-o tabără la o pensiune din localitatea Poiana Micului, judeţul Suceava. Aceştia au început să se simtă rău după ce au mâncat la cină, la pensiune fiind solicitate mai multe ambulanţe.

Medicii care au intervenit spun că cei mici sunt suspectaţi de toxiinfecţie alimentară.

Conform managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, în tabăra de la Poiana Micului se aflau 27 de copii şi 12 dintre ei s-au simţit rău după cină.

Copiii care au ajuns la Spitalul Judeţean din Suceava au vârste cuprinse între 7 şi 16 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici