13 curse au fost anulate pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a anunţat, marţi, anularea a 13 curse, interne şi externe, care ar fi trebuit să aterizeze sau să decoleze de la Cluj.

52 afișări
Imaginea articolului 13 curse au fost anulate pe Aeroportul din Cluj-Napoca

13 curse au fost anulate pe Aeroportul din Cluj-Napoca (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Potrivit site-ului aeroportului clujean, sunt anulate curse spre sau dinspre Ungaria, Italia sau Germania, dar sunt afectate şi curse interne.

Astfel, sunt anulate curse ale companiilor Wizzair, Malev, Lufthansa, Carpatair şi Tarom care leagă Cluj-Napoca de Forli, Budapesta, Treviso, Munchen, Timişoara, Bucureşti şi Frankfurt.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de marţi au fost sau vor fi operate pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca 35 de zboruri interne sau externe, inclusiv curse charter, spre Spania - Valencia, Madrid, spre Austria - Viena, Ungaria - Budapesta, Egipt - Hurghada, dar şi unele spre Bucureşti şi Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici