132 kilograme de peşte, braconate în Delta Dunării

132 kilograme de peşte, fără documente justificative, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră tulceni, în Delta Dunării.

164 afișări
Imaginea articolului 132 kilograme de peşte, braconate în Delta Dunării

132 kilograme de peşte, braconate în Delta Dunării

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au prins un român care conducea un autoturism şi transporta 132 kilograme de peşte, specia crap, fără documente de proveninţă.

Acesta a fost prins joi seara. Este vorba despre un bărbat de 62 de ani, din judeţul Buzău.

„În urma verificărilor a fost descoperită cantitatea de 132 kg peşte, specia crap, pentru care nu existau documente justificative. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere/transport peşte, fără documente justificative, autoturismul marca Mercedes Benz a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor iar întreaga cantitate de peşte a fost predată către o societate comercială de profil”, transmite Garda de Coastă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
peşte,
braconaj,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici