15 inculpaţi trimişi în judecată într-un dosar de proxenetism în saloane de masaj din Capitală

15 inculpaţi, între care 5 persoane juridice, au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4 pentru proxenetism. Aceştia sunt acuzaţi că au înlesnit practicarea prostituţiei de către 28 de persoane vătămate în 3 saloane din Capitală.

347 afișări
Imaginea articolului 15 inculpaţi trimişi în judecată într-un dosar de proxenetism în saloane de masaj din Capitală

15 inculpaţi trimişi în judecată într-un dosar de proxenetism în saloane de masaj din Capitală

În rechizitoriu s-a reţinut că, în perioada 28 octombrie 2022-8 februarie 2023, 15 inculpaţi, persoane fizice şi persoane juridice, au înlesnit practicarea prostituţiei a 28 de persoane vătămate prin crearea unei aparenţe de legalitate a desfăşurării unor simple activităţi de masaj erotic în trei locaţii/saloane situate în Bucureşti, sectoarele 2 şi 4, în contextul în care, în realitate, se ofereau servicii sexuale în schimbul unor sume de bani.

Procurorii arată că inculpaţii au pus la dispoziţia persoanelor vătămate imobile, au promovat şi actualizat anunţuri online, au coordonat activitatea acestora şi au obţinut foloase de pe urma practicării prostituţiei de către victime, în sensul primirii unui procent din sumele de bani reprezentând contravaloarea activităţilor sexuale întreţinute cu diferiţi clienţi.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti a dispus în cursul urmăririi penale instituirea măsurii asigurătorii a sechestrului, până la concurenţa sumei de 1.198.080 de lei, cu privire la două imobile, precum şi asupra sumelor totale de: 41.883 euro, 5.760 USD, 1.130 GBP, 200 CHF şi 123.600 lei.

Prin rechizitoriu s-a solicitat menţinerea măsurii sechestrului asigurător instituit în cursul urmăririi penale asupra bunurilor anterior menţionate.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici