186 persoane căzute în stradă, în 24 ore, în Capitală

Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti a înregistrat cel mai mare număr de solicitări în 24 de ore, respectiv 1.122, din care 186 au fost pentru persoane care au căzut în stradă sau care au leşinat de căldură.

1 afișare
Imaginea articolului 186 persoane căzute în stradă, în  24 ore, în Capitală

186 persoane căzute în tradă, în 24 ore, în Capitală

În intervalul orar 8-13, au fost înregistrate 320 de apeluri, 66 fiind pentru căzuţi în stradă sau leşinuri şi două insolaţii.

''Din păcate, sunt foarte mulţi bolnavi cronic care nu pot merge la medicul de familie şi cheamă salvarea. Nici aceştia nu pot fi refuzaţi, întrucât noi le cerem să stea în casă. Totuşi, aceste cazuri care ar putea fi rezolvate de către medicul curant, dar, din nu ştiu ce motiv, doctorii de familie nu se implică pentru rezolvarea cazurilor care îi privesc personal sau pentru care obţin venituri lunare'', a spus Lucia Oană, director medical SAMB.

Efectivul de maşini al Serviciul de Ambulanţă Bucureşti a fost suplimentat din nou, marţi, când în în Capitală au ajuns alte nouă salvări de la staţiile judeţene unde nu există avertizare cod roşu sau portocaliu, respectiv Mureş, Covasna şi Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici