21 de tineri au încercat să intre ilegal în România, ascunşi printre pepeni

  • 21 de persoane din Siria, Irak şi Palestina au încercat să intre ilegal în România, ascunse într-un camion care transporta pepeni.
  • Acestea au declarat că au plătit unei călăuze 6.000 de euro pentru a-i ajuta să ajungă în vestul Europei.
286 afișări
Imaginea articolului 21 de tineri au încercat să intre ilegal în România, ascunşi printre pepeni

21 de tineri au încercat să intre ilegal în România ascunşi printre pepeni

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au verificat un camion condus de un cetăţean ucrainean, care transporta pepeni de la o firmă din Turcia pentru una din Ucraina.

În urma controlului preliminar, poliţiştii au constatat faptul că sigiliul aplicat pe remorcă era rupt, motiv pentru care au făcut un control amănunţit, ocazie cu care au fost descoperiţi ascunşi în remorcă 21 de cetăţeni străini.

Este vorba de tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 28 de ani care provin din Siria, Irak şi Palestina.

Aceştia s-au urcat în mijlocul de transport în Bulgaria şi urmau să fie transportaţi în Austria, cu sprijinul altor persoane.

Migranţii au declarat poliţiştilor de frontieră faptul că împreună au plătit suma de 6.000 de euro unei călăuze pe care au cunoscut-o pe teritoriul Turciei, cu scopul de a ajunge în vestul Europei.

Şoferul, migranţii şi mijlocul de transport au fost preluaţi de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici