23 de locuinţe, afectate în urma exploziei de la Bacău. Autorităţile au oprit alimetarea cu gaze naturale şi curent electric

23 de locuinţe au fost afectate în urma exploziei produse vineri într-un bloc din oraşul Bacău.

11541 afișări
Imaginea articolului 23 de locuinţe, afectate în urma exploziei de la Bacău. Autorităţile au oprit alimetarea cu gaze naturale şi curent electric

23 de locuinţe, afectate în urma exploziei de la Bacău. Autorităţile au oprit alimetarea cu gaze naturale şi curent electric

Reprezentanţii ISU Bacău au anunţat că în urma exploziei s-a efectuat o expertiză a imobilului, pentru a se afla în ce măsură a fost afectată structura de rezistenţă a clădirii. Concluzia a fost că în urma exploziei, au fost afectate 23 de locuinţe.

De asemenea, pentru siguranţa locatarilor, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale şi energie electrică. Servicile vor fi reluate după efectuarea reviziei, a precizat ISU Bacău.

Trei persoane au avut nevoie de intervenţie medicală din cauza arsurilor sau atacurilor de panică şi alte 30 au fost evacuate în urma exploziei produse într-un apartament.

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o echipă de descarcerare şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
locuinţe,
explozie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici