25 de ani de Java. Cât câştigă un programator Java şi cât timp durează să înveţi limbajul de programare

  • Un programator poate câştiga între 6.000 de lei şi 16.000 de lei în funcţie de experienţă
  • Durează 6-12 luni să înveţi programul Java
  • Un curs pentru programarea Java poate ajunge şi până la 6.000 de lei
4692 afișări
Imaginea articolului  25 de ani de Java. Cât câştigă un programator Java şi cât timp durează să înveţi limbajul de programare

25 de ani de Java. Cât câştigă un programator Java şi cât timp îţi ia să inveţi limbajul de programare

25 de ani de Java, unul dintre cele mai populare limbaje de programare din lume. Dezvoltarea aplicaţiilor mobile, a site-urilor sau conectare la baze de date, toate acestea le poţi face dacă cunoşti Java.

Razvan Pinghioiu –  Head Hunting IT: Poate să îţi ia intre 6 şi 12 luni să îl înveţi. Şase luni îţi ia în momentul în care ai deja o bază.  Ca şi programator Java salariul poate începe de undeva de la 6.000 de lei pe poziţie de junior. Dacă vei ajunge la nivelul confirmat, poţi câştiga aproximativ 10.000 de lei, iar ca şi senior poţi ajunge să câştigi chiar între 13.000 şi 16.000 de lei. 

Îl poţi învăţa acasă cu ajutorul unui mentor sau folosindu-te de cursuri de programare contra cost.

Razvan Pinghioiu –  Head Hunting IT:  Poate să înceapă de undeva de la 2.000 de lei până la 4.000-6.000 de lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici