27 de câini, printre care 19 pui, au fost ucişi şi abandonaţi în Parcul Naţional Retezat

Poliţiştii fac cercetări după ce la marginea unei râpe din Parcul Naţional Retezat au fost găsite cadavrele a 27 de câini, printre care 19 pui.

919 afișări
Imaginea articolului 27 de câini, printre care 19 pui, au fost ucişi şi abandonaţi în Parcul Naţional Retezat

Foto: Facebook/ Angella Dumitraşcu

Potrivit IPJ Hunedoara, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat cu privire la faptul că, în zona Câmpuşel din incinta Parcului Naţional Retezat, persoane necunoscute ar fi ucis un număr de 27 de câini.

Aceştia, 8 câini adulţi şi 19 pui, au fost abandonaţi în saci de material plastic pe marginea unei râpe.

Cadavrele câinilor au fost transportate la DSVSA Gorj în vederea efectuării necropsiilor.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru uciderea cu intenţie, fără drept, a animalelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici