Video 30 de persoane au fost evacuate dintr-un bloc din Olt, după ce un incendiu a cuprins contoarele electrice

Un număr de 30 de persoane, între care cinci copii, au fost evacuate dintr-un bloc din Slatina după ce un incendiu a izbucnit la unul dintre contoarele imobilului, o femeie având nevoie de îngrijiri medicale după un atac de panică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

744 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit la un contor electric aflat la parterul blocului 17 de pe strada Văilor.

Locatarii au reuşit să iasă din bloc, până la sosirea pompierilor. Este vorba de 30 de persoane, printre care cinci copii, care locuiau în cele 19 apartamente ale imobilului.

„Au fost găsite autoevacuate 25 de persoane adulte si 5 copii, din 19 apartamente. O persoană de sex feminin, cu atac de panică, a fost asistată de SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Incendiul a fost stins cu un stingător.

Surse apropiate anchetei au declarat corespondentului MEDIAFAX că incendiul ar fi izbucnit de la o ţigară aruncată la întâmplare peste mai multe obiecte de mobilier pe care unul dintre locatari le depozitase sub contor, iar incendiul ar fi cuprins mai întâi mobilierul, ulterior extinzându-se la contor.

Focul a afectat 9 contoare electrice aflate la parterul blocului, din cele 19 existente.

La ora transmiterii acestei ştiri, o echipă a societăţii de distribuţie a energiei electrice intervine pentru remedierea problemelor apărute.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici