300 de morţi şi 1.000 de oameni ajunşi la spital din cauza unui "tratament" FALS pentru COVID-19

  • Iran are câteva zeci de mii de îmbolnăviţi cu COVID-19
  • 300 de oameni au murit din cauza consumului de metanol
  • În această ţară s-a răspândit ştirea falsă că alcool metilic tratează coronavirusul
6064 afișări
Imaginea articolului 300 de morţi şi 1.000 de oameni ajunşi la spital din cauza unui "tratament" FALS pentru COVID-19

300 de morţi şi 1.000 de oameni ajunşi la spital din cauza unui "tratament" FALS pentru COVID-19

Un remediu fals pentru coronavirus a ucis 300 de oameni şi a trimis alţi 1.000 în spital în Iran. Cu toţii au consumat alcool metilic şi s-au intoxicat. În Iran s-a răspândit ştirea că alcoolul metilic sau metanolul previne îmbolnăvirea de COVID-19.
 
"Alte ţări trebuie să îşi trateze pacienţii cu coronavirus. Noi avem două probleme. Trebuie să îi tratăm şi pe cei intoxicaţi cu alcool", a spus Hossein Hassanian, ministrul sănătăţii din Iran.
 
Hassanian a mai spus că în provinciile Khuzestan şi Fars numărul celor morţi din cauza intoxicaţiei cu metanol îl depăşeşte pe cel al morţilor din cauza COVID-19.
 
Intoxicaţia cu metanol poate provoca de la ameţeli şi cefalee până la instalarea comei agitate cu convulsii şi contracturi musculare tetaniforme. În unele cazuri poate apărea edemul pulmonar acut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici