32 de cetăţeni din Africa şi Asia au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două camioane

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, judeţul Arad, au descoperit, în ultimele 24 de ore, 32 de cetăţeni din ţări din Africa şi Asia, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două camioane.

149 afișări
Imaginea articolului 32 de cetăţeni din Africa şi Asia au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două camioane

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 32 de cetăţeni provenind din diferite state din Africa şi Asia care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, respectiv un bulgar, ambii conducând camioane înmatriculate în Turcia şi Bulgaria. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri pentru societăţi comerciale din Polonia şi Germania.

Poliţiştii de frontieră au controlat amănunţit cele două mijloace de transport. Astfel, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, 32 de cetăţeni străini, în total.

Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din diferite state (Afganistan, Egipt, Siria, Bangladesh şi Nepal) cu vârste cuprinse între 18 şi 39 de ani.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră fac cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici