4.000 de yoghini din ţară şi străinătate, prezenţi la meditaţia în spirală de la Costineşti | FOTO

4.000 de yoghini din ţară şi străinătate au fost prezenţi la meditaţia în spirală de la Costineşti, considerată un eveniment excepţional de vindecare. Astăzi, de la ora 16.00, MISA anunţă un nou eveniment de vindecare la malul mării, accesul fiind gratuit.

2832 afișări
Imaginea articolului 4.000 de yoghini din ţară şi străinătate, prezenţi la meditaţia în spirală de la Costineşti | FOTO

4.000 de yoghini din ţară şi străinătate, prezenţi la meditaţia în spirală de la Costineşti

Meditaţia în spirală yang cu ocazia momentului de hiatus s-a desfăşurat în data de 27 august între orele 23:30 – 00:45 şi a reunit peste 4.000 de practicanţi yoga din ţară şi din străinătate.

"Termenul hiatus provine din latină şi înseamnă lipsă, gol, întrerupere, pauză, oprire. Momentele de hiatus sunt expresia Legii oculte a numărului 7 - cunoscută de marii iniţiaţi şi revelată pentru prima dată de Pitagora - care afirmă că desfăşurarea în timp a fiecărui fenomen sau proces prezintă anumite faze distincte, iar în cadrul acestor faze la un moment dat apare o stare de încetinire sau chiar de stagnare, moment în care respectivul proces poate fi stopat, sau dimpotrivă, poate fi re-impulsionat cu anumite energii care provin din afara sa", se arată într-un comunicat MISA, remis MEDIAFAX.

"Pe lângă efectele în plan spiritual, momentele de hiatus sunt favorabile începerii unor proiecte noi sau luării unor decizii importante de viaţă, care vor fi susţinute din plin de energia colosală care se manifestă atunci. Pe lângă efectele resimţite la nivel personal de fiecare participant, realizarea unor meditaţii la unison de către un mare număr de oameni în astfel de momente favorabile influenţează în bine întreaga ambianţa planetară printr-un aport considerabil de energie benefică, permiţând depăşirea cu bine a acestei perioade de încercări majore pe care o traversează omenirea", mai transmite sursa citată.

Duminică, între orele 16:00 – 20:00, se va desfăşura un nou eveniment la malul mării. Participarea este una gratuită, anunţă organizatorii şi se desfăşoară în luna septembrie, începând din anul 2015.

Taguri:
yoga,
spirala,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici