40 de angajaţi ai Administraţiei Finanţelor Publice Gherla, evacuaţi din cauza unui incendiu

Pompierii intervin, marţi, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperişul sediului Administraţiei Finanţelor Publice Gherla, un număr de 40 de persoane fiind evacuate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

425 afișări
Imaginea articolului 40 de angajaţi ai Administraţiei Finanţelor Publice Gherla, evacuaţi din cauza unui incendiu

40 de angajaţi ai Administraţiei Finanţelor Publice Gherla, evacuaţi din cauza unui incendiu (Imagine: Florin Buliga/ Mediafax Foto)

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că la locul incendiului se intervine cu trei autospeciale.

„Se intervine pentru stingerea unui incendiu în Gherla, unde arde acoperişul sediului Administraţei Finanţelor Publice, un număr de 40 de persoane care se aflau în interior fiind evacuate, dar nimeni nu a fost rănit. Se intervine cu două autospeciale de la ISU Cluj şi una de la Serviciul Voluntar al Primăriei Gherla. Nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului”, au spus sursele citate.

Directorul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Cluj-Napoca, Ioan Pop, a declarat, la rândul său, corespondentului MEDIAFAX, că din informaţiile pe care le-a primit se pare că incendiul de la Gherla ar fi fost cauzat de un scurt circuit la instalaţia electrică.

„Angajaţii sunt în afara clădirii, dar nu sunt probleme”, a spus Pop.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici