40 de mesteceni vor fi plantaţi în cartierul bucureştean Ghencea, cu ocazia Zilei Pământului

Ziua Pământului va fi sărbătorită, duminică, de angajaţii Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) prin plantarea a 40 de mesteceni în zona Ghencea, anunţă reprezentanţii instituţiei.

235 afișări
Imaginea articolului 40 de mesteceni vor fi plantaţi în cartierul bucureştean Ghencea, cu ocazia Zilei Pământului

40 de mesteceni vor fi plantaţi în cartierul bucureştean Ghencea, cu ocazia Zilei Pământului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Mestecenii vor fi plantaţi în zona locuinţelor sociale din Drumul Cooperativei, au precizat sursele citate.

"Fie că vorbim de Ziua Pământului sau de acţiunile demarate cu ajutorul voluntarilor, campaniile desfăşurate în parcuri sunt dovada că din ce în ce mai mulţi bucureşteni îşi doresc să se implice în protejarea mediului înconjurator", spune director general ALPAB, Radu Popa, citat într-un comunicat al instituţiei.

De la începutul lunii şi până în prezent, angajaţii ALPAB şi voluntari ai organizaţiilor neguvernamentale au plantat în parcuri peste 1.000 de mesteceni, caişi ornamentali şi platani, iar până la sfârşitul lui aprilie vor fi plantaţi alţi aproximativ 200 de arbori, în parcurile Herăstrău şi Circului, potrivit aceloraşi surse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici