40 de persoane, printre care şi copii mici, blocate de mai bine de 12 ore în zăpadă, pe un drum naţional

Aproximativ 40 de persoane, printre care şi copii mici, sunt blocate de mai bine de 12 ore în nămeţi, în judeţul Ialomiţa. Apelurile de urgenţă au început să curgă încă de aseară, însă autorităţile nu au reuşit până acum să îi salveze pe oameni din zăpadă.

716 afișări
Imaginea articolului 40 de persoane, printre care şi copii mici, blocate de mai bine de 12 ore în zăpadă, pe un drum naţional

40 de persoane, printre care şi copii mici, blocate de mai bine de 12 ore în zăpadă

15 maşini, printre care şi două microbuze, sunt blocate la această oră în judeţul Ialomiţa, pe DN 21 Iazu-Bărăganu.

Reprezentanţii ISU Ialomiţa au declarat pentru MEDIAFAX că fac tot posibilul să rezolve situaţia, însă prioritare au cazurile femeilor gravide sau ale persoanelor care au nevoie de spitalizare.

„Avem în continuare probleme pe DN21 Iazu-Bărăganu. Acolo sunt undeva până în 10 maşini blocate. În total ar fi undeva pe la 40 de persoane blocate în 15 autoturisme. Sunt şi două microbuze blocate. Apelurile au început să curgă încă din cursul serii de ieri, o parte dintre ei au fost deblocaţi, o parte încă mai sunt acolo. O parte sunt apeluri mai recente. Pe tot parcursul nopţii au curs apelurile. Sunt probleme în zona aceea, Nicoleşti, Iazu, Tovărăşia. Facem eforturi să ajungem la oameni însă acordăm prioritate cazuri medicale, sau cazurilor în care nu mai putem lua legătura cu apelanţii. Am gestionat de asemenea şi două cazuri de gravide care, cu eforturi susţinute, au ajuns la spitale. De asemenea, un copil de 10 luni cu stare febrilă a fost dus şi el la spital”, a declarat pentru MEDIAFAX Lăcrămioara Chirea, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici