44 de persoane audiate pentru braconaj şi sute de plase de pescuit confiscate, în judeţul Bacău - FOTO

44 de persoane au fost duse la audieri şi sute de plase de pescuit monifilament, în lungime de aproape 24.000 de metri, au fost confiscate de poliţişti în urma a 37 de percheziţii ce au avut loc, marţi, în mai multe comune din judeţul Bacău, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

457 afișări
Imaginea articolului 44 de persoane audiate pentru braconaj şi sute de plase de pescuit confiscate, în judeţul Bacău - FOTO

44 de persoane audiate pentru braconaj şi sute de plase de pescuit confiscate, în judeţul Bacău - GALERIE FOTO

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii au făcut, marţi, 37 de percheziţii în cinci comune din judeţul Bacău pentru combaterea braconajului piscicol, în urma verificărilor fiind confiscate sute de plase monofilament.

„Au fost identificate şi ridicate 338 plase de pescuit monofilament în lungime totală de 23.710 m, cinci bărci pneumatice, două bărci din lemn, opt role sfoară sintetică folosită pentru confecţionarea plaselor de pescuit, două aparate artizanale electrice folosite pentru pescuit ilegal.”, se arată în comunicatul poliţiei.

Totodată, au fost ridicate peste 100 de kg de peşte iar alte patru bărci au fost găsite abandonate pe lacurile de acumulare Bereşti şi Răcăciuni, se mai arată în comunicatul IGPR.

La finalul percheziţiilor, 44 de persoane au fost conduse la poliţie pentru audieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici