50 de meşteşugari şi-au expus produsele handmande la Muzeul Ţăranului Român

  • Preţul unui bilet costă între 4 şi 8 lei
  • Târgul este deschis între 6-8 noiembrie
  • Târgul marchează sărbătoarea religioasă Mihail şi Gavriil
742 afișări
Imaginea articolului 50 de meşteşugari şi-au expus produsele handmande la Muzeul Ţăranului Român

50 de meşteşugari şi-au expus produsele handmande la Muzeul Ţăranului Român

Mai e puţin şi vine un nou val de restricţii. Vei sta destul în casă, dar până atunci îţi au o idee ca să nu te plictiseşti în weekend.
La Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, 50 de meşteşugrari şi artişti din toată ţara şi-au expus produsele handmade. Găseşti acolo obiecte din lemn şi ceramică, ii sau chiar bunătăţi de-ale gurii.

Carmen, meşteşugar: Folosim materiale prietenoase cu pielea. Depinde cum îl întreţii, dar poate să ajungă să-l dai moştenire mai departe.

Magdalena, meşteşugar: Mama mea m-a învăţat de copil să fac aceste păpuşi.Sunt din materiale naturale: bumbac, stofă.

Simona Hubincu, organizator & muzeograf la Muzeul Naţional al Ţăranului Român: Este un târg dedicat meşterilor pentru promovarea meşteşugului şi a tradiţiei. Şi ceva de bucate avem. Ţesături, icoane, ii, lemn, pictură pe sticlă. Este un târg pe care vrem să îl aducem în tradiţia muzeului nostru. După cum veţi observa, toţi meşterii poartă mască, au o distanţă corespunzătoare între ei. Sper ca în viitor şi târgul pe care îl vom avea de Sfântul Nicolae să-l putem organiza în linişte.

Târgul se încheie duminică, 8 noiembrie şi marchează sărbătoarea religioasă Mihail şi Gavriil. Mai ai timp până mâine seară să mergi. Spor la vizitat şi cumpărături!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici