6 luni de la atacurile Hamas. 100.000 de israelieni pe străzile din Tel Aviv. Proteste împotriva lui Netanyahu

Peste 100.000 de oameni au ieşit sâmbătă seară în stradă, la Tel Aviv, pentru a cere demisia prim-ministrului Benjamin Netanyahu.

1344 afișări
Imaginea articolului 6 luni de la atacurile Hamas. 100.000 de israelieni pe străzile din Tel Aviv. Proteste împotriva lui Netanyahu

100.000 de israelieni pe străzile din Tel Aviv. Proteste împotriva lui Netanyahu, la 6 luni de la atacurile Hamas

Manifestaţia are loc la şase luni după atacurile Hamas, din 7 octombrie, şi începutul războiului din Fâşia Gaza.

UPDATE Cei mici, marile victime ale războiului

UPDATE Editorial Lelia Munteanu

În ajunul comemorării tristei zile au fost organizate proteste în diferite oraşe israeliene.

Principalul protest a avut loc la Tel Aviv, de-a lungul bulevardului care trece pe lângă Ministerul Apărării.

Oamenii nu uită că, în afara faptului că nu s-au simţit protejaţi în fatidica zi de 7 octombrie, serviciile secrete şi armata fiind luate prin surprindere, în continuare, Hamas deţine ostatici, problemă nerezolvată de autorităţile israeliene.

Premierul Israelului şi-a supărat şi partenerii. SUA au avertizat că atacurile dezlănţuite din Fâşia Gaza nu protejează civilii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici