600.000 de euro pentru formarea profesorilor din liceele cu profil agricol

Ministerul Educaţiei a anunţat luni lansarea în consultare publică a Ghidului solicitantului privind apelul care vizează formarea cadrelor didactice din liceele cu profil agricol, care beneficiază de o finanţare de 600.000 de euro.

151 afișări
Imaginea articolului 600.000 de euro pentru formarea profesorilor din liceele cu profil agricol

600.000 de euro pentru formarea profesorilor din liceele cu profil agricol

Potrivit Ministerului Educaţiei, noul apel este complementar celui deja lansat, pentru îmbunătăţirea infrastructurii şcolare.

Solicitanţi eligibili sunt instituţiile de învăţământ superior de ştiinţe agronomice şi medicină veterinară/ştiinţele vieţii acreditate, de stat şi particulare.

Observaţiile şi recomandările pot fi trimise până în 12 aprilie.

Alocarea financiară a prezentului apel de proiecte este de 600.000,00 euro, fără TVA, valoare eligibilă din PNRR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici