7 victime, 2 în stare de inconştienţă, şi circulaţie blocată, după un accident în Suceava

Un şofer a ajuns, duminică seara, pe contrasens, şi a intrat în coliziune cu două autoturisme, pe o şosea din judeţul Suceava. În urma impactului, 7 persoane au fost rănite, dintre care 2 se află în stare de inconştienţă

6634 afișări
Imaginea articolului 7 victime, 2 în stare de inconştienţă, şi circulaţie blocată, după un accident în Suceava

7 victime, 2 în stare de inconştienţă, şi circulaţie blocată, după un accident în Suceava

Un şofer a ajuns, duminică seara, pe contrasens, şi a intrat în coliziune cu două autoturisme, pe o şosea din judeţul Suceava. În urma impactului, 7 persoane au fost rănite, dintre care 2 se află în stare de inconştienţă.

Accidentul a avut loc pe DN 2, în localitatea Drăguşeni din judeţul Suceava.

Conform Centrului Infotrafic, un şofer a ajuns cu maşina pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două autoturisme. În urma impactului, 7 persoane au fost rănite, dintre care 2 se află în stare de inconştienţă.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, iar valorile de trafic sunt în creştere.

Echipajele de intervenţie şi serviciile de urgenţă au fost alertate şi se află la faţa locului pentru acordarea primului ajutor şi gestionarea situaţiei.

UPDATE:

Conform ISU Suceava, şoferul unei autoutilitare în care se mai aflau 4 persoane şi care mergea din direcţia Fălticeni către Roman a pătruns pe contrasens, unde a lovit succesiv două autoturisme care circulau în coloană.

Doi bărbaţi, pasageri în autoutilitară, au fost răniţi grav. Şi ceilalţi doi pasageri ai autoutilitarei, precum şi şoferul acestuia, sunt răniţi, dar uşor.

De asemenea, din celelalte două autoturisme implicate a rezultat rănirea uşoară a 4 adulţi şi 2 copii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici