8.000 de persoane au cerut să fie testate prin programul „Testăm pentru vacanţă"

  • 8.000 de persoane au cerut, în două zile, să fie testate prin programul „Testăm pentru vacanţă"
  • Proiectul are un succes extraordinar: în doar două zile s-au primit peste 2.500 e-mail-uri în care s-au solicitat teste pentru aproximativ 8.000 de persoane
1203 afișări
Imaginea articolului 8.000 de persoane au cerut să fie testate prin programul „Testăm pentru vacanţă"

8.000 de persoane au cerut să fie testate prin programul „Testăm pentru vacanţă"

Conform sursei citate, proiectul are un succes extraordinar: în doar două zile s-au primit peste 2.500 e-mail-uri în care s-au solicitat teste pentru aproximativ 8.000 de persoane - părinţi, copii, bunici.

După completarea formularelor necesare, toate aceste persoane vor fi repartizate la cele 12 clinici partenere, în funcţie de perioada în care au programată vacanţa.

„Astfel, cetăţenii Municipiului Bucureşti, care vor solicita în mod voluntar înscrierea în proiect şi nu se află în categoriile definiţiilor de caz, aşa cum sunt stabilite prin Metodologia de supraveghere a COVID-19, elaborată de Institutul Naţional de Sănătate Publică din România şi care urmează să călătorească în străinătate în scop turistic, se pot înscrie pentru a fi testaţi gratuit de către Primăria Capitalei, prin ASSMB, la adresa de email vacanta2020@pmb.ro”, transmite Primăria Municipiului Bucureşti.

La „Testăm pentru Vacanţă" se pot înscrie, pentru început, 9.000 de bucureşteni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vacanţă,
testare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici