A crescut numărul consultaţiilor la domiciliu. Ca să evite spitalele, Florentina a chemat medicul acasă pentru copilul ei

  • De frica virusului, tot mai mulţi părinţi apelează acum la consultaţiile la domiciliu pentru copiii lor
  • O clinică de pediatrie din Cluj abia mai face faţă cererilor
  • Preţul unei consultaţii la domiciliu începe de la 280 de lei
206 afișări

Copilul tău are nevoie de un doctor, dar ţi-e teamă să mergi la spital în aceste vremuri? Florentina, mama unui băieţel de cinci luni din Cluj, a găsit soluţia. Cheamă medicul acasă ca să-i consulte copilul şi astfel nu-l expune niciunui risc.

În ultima vreme, tot mai mulţi părinţi apelează la consultaţiile la domiciliu, iar numărul lor creşte considerabil. La un centru de pediatrie din Cluj, medicii abia mai fac faţă.

Preţul unei consultaţii la domiciliu începe de la 280 de lei şi poate să ajungă până la 600 de lei în funcţie de numărul de copii consultaţi.  

Dialog între medic şi mama bebeluşului:

Medic: Naştere normală sau cezariană?

Mama: Cezariană.

Medic: Bebele a avut vreo boală până acum?

Mama: Nu.

Medic: Motivul pentru care ne vedem acum?

Mama: Control periodic în fiecare lună. Să previi e mai uşor decât să tratezi.

“Ţinând cont că suntem născuţi chiar în perioada COVID-ului a fost cea mai bună alternativă. Şi ne-am gândit şi la confortul copilaşului”, spune Florentina.

„De când a crescut numărul de cazuri de infectări cu coronavirus, a crescut şi numărul de consultaţii la domiciliu“, observă Cristina Jurca, medic specialist pediatru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici