A fost anunţat procurorul care va prelua funcţia lui Cristian Lazăr la Parchetul General

Procurorul Ioan Şandru este cel care va prelua, după ce mandatul lui Cristian Lazăr a expirat luni, funcţia de adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului General, au precizat, surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

1605 afișări
Imaginea articolului A fost anunţat procurorul care va prelua funcţia lui Cristian Lazăr la Parchetul General

A fost anunţat procurorul care va prelua funcţia lui Cristian Lazăr la Parchetul General

Ioan Şandru este cel care a fost delegat în funcţia de procuror-şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în locul lui Cristian Lazăr, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Şandru va prelua funcţia începând cu 1 ianuarie.

Aceleaşi surse au precizat că procurorul Carmen Damian va prelua funcţia de procuror-şef serviciu al acestei structuri.

Procurorul Cristian Lazăr, de la Parchetul General, cel care a instrumentat dosarul familiei Iohannis, îşi va continua activitatea la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, la cererea sa, potrivit unei hotărâri pronunţate de CSM în luna octombrie. Cristian Lazăr a fost numit procuror-şef adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 2015, prin decret semnat de preşedintele Klaus Iohannis, pentru o perioadă de 3 ani, mai arată CSM în hotărârea menţionată, iar luni i-a expirat mandatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici