GALERIE FOTO  A fost finalizat noul spital de Psihiatrie de la Căpâlnaş, jud. Arad

Spitalul de psihiatrie de la Căpâlnaş este pregătit pentru darea în folosină, anunţă, joi, Consiliul Judeţean Arad .Valoare lucrărilor a fost de 26.245.002,29 lei, dintre care 24,315.934, 81 lei a fost asigurată prin PNDL.

281 afișări
Imaginea articolului A fost finalizat noul spital de Psihiatrie de la Căpâlnaş, jud. Arad

A fost finalizat noul spital de Psihiatrie de la Căpâlnaş, jud. Arad

Consiliul Judeţean Arad a anunţat joi că a finalizat construirea noului Spital de Psihiatrie, la Căpâlnaş.

„Este al doilea spital construit de la zero de Consiliul Judeţean, după Spitalul TBC, care în perioada pandemiei a fost singurul spital nou din România unde au fost trataţi pacienţii cu Covid. Lucrările au început în 2019, iar finanţarea a fost asigurată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi de la bugetul judeţean. În această vară urmează mutarea pacienţilor în saloanele noi. Şi mobilierul este nou, la fel şi dotările bucătăriei”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele CJ Arad.

Valoare lucrărilor a fost de 26.245.002,29 lei, TVA inclus, dintre care 24,315.934, 81 lei a fost asigurată prin PNDL.

Noul spital are demisol, parter şi etaj, în suprafaţă totală de 5.385 mp.

Cu un total de 75 de locuri pentru pacienţi, curte destinată activităţilor recreative, va asigura asistenţă şi îngrijire medicală permanentă, programe de terapie ocupaţională.

Consiliul Judeţean Arad va inaugura oficial noul spital în viitorul apropiat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spital,
psihiatrie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici