A început vânătoarea de la Balc (Video)

Aproximativ 25 de persoane au participat, sâmbătă dimineaţa, la prima partidă de vânătoare din cele organizate de Ion Ţiriac pe domeniul de la Balc.

1265 afișări
Imaginea articolului A început vânătoarea de la Balc (Video)

A început vânătoarea de la Balc (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Prima "goană" a început la ora 9.00.

Înainte de sosirea invitaţilor, la domeniul de la Balc au ajuns 50 de gonaci şi 30 de vânători profesionişti, precum şi şapte căruţe în care să fie adunaţi mistreţii împuşcaţi.

Cei aproximativ 25 de invitaţi au sosit la vânătoare cu cincisprezece maşini de teren şi trei microbuze. Printre participanţi se află Wolfgang Porsche (moştenitorul companiei auto cu acelaşi nume) şi Franz Rauch (cel mai mare producător de sucuri naturale din Europa).

Prima partidă de vânătoare (goană - n.r.) de la Balc s-a încheiat, în jurul orei 12.00, iar participanţii s-au îndreptat spre castelul de pe domeniu, unde urmează să mănânce de prânz.

Tot în jurul prânzului, pe domeniu au intrat două autotrenuri frigorifice, în care vor fi depozitaţi, până luni, mistreţii vânaţi.

Cea de-a doua goană urmează să înceapă în jurul orei 14.00 şi va dura aproape trei ore.

Citeşte şi:

Un avion a ieşit de pe pista Aeroportului Oradea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici