A murit Melanie Ham, influencera care îi învăţa pe americani să croşeteze. Avea 800.000 de urmăritori pe Youtube

Destinul tragic al unei vedete pe YouTube: Melanie Ham avea 800.000 de urmăritori promovând croşetatul.

7788 afișări
Imaginea articolului A murit Melanie Ham, influencera care îi învăţa pe americani să croşeteze.  Avea 800.000 de urmăritori pe Youtube

A murit Melanie Ham, influencera care îi învăţa pe americani să croşeteze. Avea 800.000 de urmăritori pe Youtube

Femeia, care avea 36 de ani, a pierdut, pe 12 ianuarie, lupta cu cancerul, dar familia a dat abia acum trista veste.

Cu un mesaj publicat pe site-ul personal, americanul Robert Ham, soţul Melaniei Ham, vedetă pe Youtube cu peste 800.000 de urmăritori, i-a anunţat decesul partenerei sale. Femeia de 36 de ani a fost faimoasă online pentru videoclipurile sale virale în care împărtăşea pasiunea pentru croşetat şi, în general, pentru diverse obiecte de bricolaj.

Pe site-ul personal, în octombrie, Melania a povestit că a suferit o intervenţie chirurgicală şi din acest motiv nu a mai postat ceva timp pe canalul de YouTube. Femeia a avut doi copii şi locuia în Los Angeles.

Contul Melaniei, care avea acelaşi nume cu femeia, era deschis din 2011. În vreo 10 ani a crescut foarte mult, ajungând la peste 800 de mii de abonaţi doar pe canalul de YouTube.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici