A murit omul de afaceri Marcel Toader, fostul soţ al Gabrielei Cristea

Omul de afaceri şi fost rugbist Marcel Toader a decedat sâmbătă, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardiac, au declarat surse medicale pentru MEDIAFAX. Potrivit acestora, medicii au încercat manevre de resuscitare peste o oră, dar fără rezultat.

14943 afișări
Imaginea articolului A murit omul de afaceri Marcel Toader, fostul soţ al Gabrielei Cristea

A murit omul de afaceri Marcel Toader, fostul soţ al Gabrielei Cristea

Marcel Toader a decedat în urma unui infarct, spun sursele medicale.

"Avea probleme cu inima, în 2012 a făcut un infarct, dar nu ştiu dacă şi-a tratat probleme de sănătate. Noi nu mai comunicăm deloc", a declarat fosta soţie a lui Marcel Toader, prezentatoarea Gabriela Cristea, pentru MEDIAFAX.

Marcel Toader a fost cunoscut opiniei publice şi datorită relaţiilor pe care le-a avut şi mai ales a certurilor care au urmat după despărţiri.

Apropiaţi ai omului de afaceri au declarat că acesta avea probleme financiare în ultima perioadă şi a suferit foarte mult din cauza despărţirii de cântăreaţa Maria Constantin.

Marcel Toader a fost căsătorit cu prezentatoarea TV Gabriela Cristea şi apoi cu cântăreaţa Maria Constantin.

De aceasta din urmă s-a despărţit în anul 2017, ulterior divorţul fiind subiectul emisiunilor de monden, acolo unde Marcel Toader şi-a acuzat fosta soţie de infidelitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici