A nins la Bâlea Lac! Stratul de zăpadă are zece centimetri

Stratul de zăpadă care s-a depus, în ultimele 24 de ore, la Bâlea Lac, în Munţii Făgăraş, atinge zece centimetri, în zonă fiind înregistrate, joi dimineaţă, precipitaţii mixte, sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

103 afișări
Imaginea articolului A nins la Bâlea Lac! Stratul de zăpadă are zece centimetri

A nins la Bâlea Lac! Stratul de zăpadă are zece centimetri (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu, în Munţii Făgăraş, la peste două mii de metri altitudine, stratul de zăpadă care s-a aşternut în ultimele 24 de ore este de zece centimetri.

Precipitaţiile sub formă de lapoviţă şi ninsoare au debutat miercuri şi au continuat pe toată durata nopţii de miercuri spre joi, dar şi joi dimineaţa. În plus, temperaturile au scăzut ziua până la 2 - 3 grade, iar noaptea au coborât sub zero grade.

La ora transmiterii acestei ştiri, la Bâlea Lac se înregistrează precipitaţii, ceaţă densă şi bate vântul.

Potrivit meteorologilor, ninsoarea se va opri joi după-amiază şi va fi înlocuită de un vânt extrem de puternic, care va sufla cu peste 50 de kilometri la oră.

Vremea se va îmbunătăţi însă începând de vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici