A patra zi de verificări la casa lui Gheorghe Dincă pentru a da de urma celeilalte victime, Luiza Melencu/ UPDATE: Suspectul participă la percheziţii

A început a patra zi de verificări la casa unde Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe Alexandra şi pe Luiza. Duminică, au fost ridicate noi probe din podul casei.

1622 afișări
Imaginea articolului A patra zi de verificări la casa lui Gheorghe Dincă pentru a da de urma celeilalte victime, Luiza Melencu/ UPDATE: Suspectul participă la percheziţii

A patra zi de verificări la casa lui Gheorghe Dincă, pentru a da de urma celeilalte victime, Luiza Melencu

Gheorghe Dincă asistă la verificările făcute de procurorii DIICOT în casa sa din Caracal

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, participă, luni, la acţiunile de căutare de probe făcute de procurorii DIICOT în casa sa din Caracal.

Luni, la ora 09.00, procurorii DIICOT au început a patra zi de verificări la casa unde Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe Alexandra şi pe Luiza.

Anchetatorii au sigilat, duminică, 15.00 casa lui Gheorghe Dincă şi au plecat cu probele pe care le-au ridicat în timpul zilei. Este vorba de probe recoltate din podul casei bărbatului, dar şi despre hainele găsite pe un câmp dintre Caracal şi Craiova.În urma primelor analize, anchetatorii au stabilit că hainele pe care le-a găsit o femeie în apropierea lanului de floarea-soarelui dintre Caracal şi Craiova, unde a fost căutat telefonul Luizei, nu aparţin fetei de 18 ani, din Dioşti, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o. Cu toate acestea, hainele, respectiv o pereche de blugi şi una de pantaloni scurţi de damă, vor fi expertizate în continuare.

Duminică a fost, de altfel, prima zi în care anchetatorii au intrat în casa lui Dincă, primul loc verificat fiind podul. De asemenea, verificări au mai fost făcute şi în curtea casei, care are o suprafaţă de circa cinci hectare.

După ce a participat la percheziţiile locuinţei sale din Caracal, Gheoghe Dincă a fost dus în arestul IPJ Olt, de unde a revenit luni.

 

Taguri:
verificări,
dincă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici